1/08/2018

Summa Ondernemersclub: intellectueel eigendom

Beste, ik kwam deze bijeenkomst tegen op het intranet, wellicht interessant voor een van jullie afstudeerprojecten. het kan je inzicht verschaffen in het vastleggen van je ideeën.

Summa Ondernemersclub: intellectueel eigendom

Startdatum: 
15 januari 2018 15:45
Einddatum: 
15 januari 2018 17:30
Locatie: 
The Student Hotel Stationsweg 1 (naast het centraal station in Eindhoven)
Op 15 januari a.s. organiseert het Centrum voor Ondernemerschap van het Summa College een Ondernemersclub met als thema Intellectueel Eigendom. Advocaat Bart Berkers van Taylor Wessing advocatenkantoor houdt een lezing/workshop.
Hoe kun je als ondernemer je bedrijf, je naam, je idee, je merk beschermen?  Het wordt een praktische workshop waarin Bart duidelijk aangeeft welke eenvoudige middelen zijn om je intellectuele eigendom te beschermen.  Er wordt ook ingegaan op octrooien.
De workshop/ presentatie vindt plaats bij The Student Hotel Stationsweg 1, naast het centraal station in Eindhoven. We starten om 16.00, het verzoek aan deelnemers om uiterlijk 15.45 uur aanwezig te zijn. Het verhaal van Bart duurt ongeveer een uur. Daarna drinken we met zijn allen nog wat na afloop. Er zijn géén kosten verbonden aan deze lezing.
Docenten zijn welkom, ook studenten uit de ondernemerstrajecten. We hebben plaats voor maximaal 50 studenten en vol=vol. De lezing is voor iedere aankomende- of bestaande ondernemer interessant.

Aanmelden

Via een e-mail naar het CvO kun je je aanmelden cvo@summacollege.nl

Geen opmerkingen: