3/06/2017

Rapid Pro 2017

Ook  dit jaar is er weer de Rapid Pro in Veldhoven. De grootste beurs in 3D printen, scannen, virtual reality en meer. Woensdag ochtend hebben we gereserveerd voor jullie om hier naar toe te gaan. We hebben woensdagochtend dan ook geen projectochtend voor jullie. De beurs gaat om 9:30 open en we verwachten dat de A klas gewoon aanwezig is bij Praktijk Constructie en de B klas bij Materiaalkunde. Verwacht ongeveer 2 uurtjes nodig te hebben om de beurs goed te bekijken.

Van ons krijg je de opdracht mee om te zoeken naar 2 nieuwe 3D printers voor ons. Doe dit samen met je projectpartner dus in 2tallen. we zoeken
1 printer voor een budget van 1000 euro
1 printer voor een budget van 10000 euro

Wat zijn volgens jullie de beste printers, maak een foto van de printer en beargumenteer waarom deze printer de beste is. Dit alles op jullie blog.
De beurs is gratis maar om binnen te komen is het handig om je voor dat je gaat te registreren via de site. http://www.rapidpro.nl/ 
*TIP* Als je op de beurs wellicht een leuk stageadres tegen komt, vraag dan aan dit bedrijf of daar mogelijkheden toe zijn en vraag om gegevens of laat je eigen gegevens achter.

 

Geen opmerkingen: