3/13/2020

MTD3 Branddesign L3P3 wk5 Merkinnerlijk


Brand design praktijkopdracht 4

Voor zowel toekomstige klanten als werknemers, is het handig om te weten waar ze aan toe zijn in een bedrijf. Klanten weten wat ze kunnen verwachten, werknemers in welke richting ze het bedrijf moeten ‘sturen’.

Aangezien de meesten van jullie nog geen eigen bedrijf hebben, is het wat moeilijk om hiervoor het merkinnerlijk  te beschrijven.  We gaan het dus wat dichter bij huis zoeken: Bij jullie zelf.

Stel je voor: Jullie gaan binnenkort solliciteren. Voor een toekomstige werkgever is het dan wel handig dat hij een goed beeld heeft van jou, en je ambities. Nu kun je een saaie sollicitatiebrief sturen met een nog saaiere CV erbij, maar daar hebben we voor dit vak niets aan. Dat doen we wel bij Nederlands.

Maak voor Brand Design een aantrekkelijke powerpoint (denk eraan; je wilt er een baan aan over houden, hou het professioneel dus), met daarin jouw merkinnerlijk. Aan  de hand hiervan zou jou toekomstige werkgever een goed beeld moeten krijgen van jou als persoon en je ambities. Volg hierbij de zes termen die gebruikt zijn in de presentatie. Niet die van Andy, maar die van Gazelle.
Tijdens de volgende les ga jij aan de hand van je presentatie solliciteren bij de sollicitatiecommissie (de hele klas). 

Denk eraan; ze kennen je een beetje dus je moet enigszins realistisch blijven!

Succes.

Geen opmerkingen: