3/30/2016

Crowdfunding

Heren en dame studenten van het derde jaar, zie onderstaande mail:

Op 25 april organiseert het CvO een workshop Crowdfunding van 16.00-17.30 uur op Sterrenlaan 6.  Deze workshop is primair gericht op docenten.  Ik heb inmiddels een aantal zaken doorgesproken met de workshopleider Marije Lutgendorff van de Crowdfundhub.  We gaan er een echte workshop van maken. Na de introductie door Marije is het bedoeling dat de deelnemers in groepen, daadwerkelijk een schematisch plan gaan maken voor crowdfunding. 

Mijn idee is om de ideeën van de IPO studenten hierin leidend te maken.  Er komen groepen van docenten/ studenten geleid door een IPO-studenten met zijn/haar idee. Op deze manier kunnen studenten-docenten praktisch aan de slag. Het mes snijdt van twee kanten, elke groep gaat werken met een praktisch idee en de IPO-studenten gaan naar huis met de basis voor een crowdfundplan.


Zou jij bij je studenten kunnen peilen hoe ze hier tegenover staan?

Mochten jullie geïnteresseerd zijn om samen met docenten (wij niet hoor, van andere opleidingen) over jullie afstudeerproject te brainstormen, dan kunnen jullie je opgeven (of meer informatie vragen) via cvo@summacollege.nl. 

Geen opmerkingen: