11/15/2016

Vacature Onderwijsassistent




Onderwijs assistent 1e jaar

Ben jij de proactieve duizendpoot die wij zoeken?

Functie;
Tot je taken behoren: diverse ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van blokboekmiddagen 1e jaar IPO zoals CAD, projectvoortgang, methodisch ontwerpen, materialen bijhouden.

Profiel
U beschikt over MBO werk- en denkniveau en bezit een overgangsbewijs naar leerjaar 2. We zoeken iemand met minimaal ruim voldoende beoordeling op zijn rapport uit leerjaar 1 zodat je de stof goed over kunt brengen,  Aantoonbare ervaring in begeleiding van leeftijdsgenoten is een pre.

Aanbod
Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Wij kunnen een standaard promoteam vergoeding aanbieden. Een contractperiode zal de lengte hebben van een semester en kan op ieder moment ontbonden worden.

Procedure
De sollicitatieprocedure gaat als volgt. Na sollicitatie bij voorkeur via email met bijgevoegde motivatiebrief wordt je uitgenodigd voor een gesprek bij je directe leidinggevende: Jan-Willem Cremers en Otto Donkers. in dit gesprek zal meteen duidelijk worden of er sprake is van een match en op welke termijn je zou kunnen beginnen.

Contact informatie:
Stuur een motivatiebrief met beknopte CV voor 21 November naar DOOO@summacollege.nl of CRJN@summacollege.nl

Geen opmerkingen: